Nimi/Yrityshaku: Kuntakohtaiset palvelut:     

24h Nettikauppa
Ilmoituskanava
Keskusteluryhmät
Uutiset
- Kuninkuusravit 2012
- Ohjeet Tiedotteet
- 24hravi uutiset
- Hevostietoutta
- Uutisarkisto
Linkit ja viitteet
24hNettiKauppa
24hravi.net Vieraskirja
Aikataulut
Eläinten Terveyspalvelut
Hakukoneet
Hevosjalostusliitot
Hevoslehdet
Hevostarvikkeet
Hevosyhdistykset
Hevosystäväseurat
Hippos
Kuvagalleria
Lehdet
Lomakkeet
Lomalle!
Näyttävät Kotisivut
Oppilaitokset
Palvelunhallinta
Pankit
Raviradat
Ravisää
TV ja Radio
Veikkaus/Vedonlyönti
Yrittäjän hyötylinkit

 
 Uutiset > Kuninkuusravit 2012

Sinikeltaista väriä St. Micheliin

- I Saw You herätti keväällä Ruotsissa runsaasti huomiota, kun se karsittiin viimeisenä hevosena Elitloppetista. Monen mielestä se olisi ansainnut paikan Elitloppetissa. Mielestäni se on erittäin mielenkiintoinen hevonen St. Micheliin, kansainvälisenä ravipromoottorina tunnettu ja St. Micheliäkin auttava Klaus Koch sanoo.

7-vuotias I Saw You on tällä kaudella kilpaillut kahdeksan kertaa ja voittanut niistä kolme. Paras kilometriaika mailin ryhmäajossa on 1.11,2. Rahaa on kertynyt 700 000 kruunua. Urallaan ruuna on juossut 66 starttia ja voittanut niistä 16. Kokonaisvoittosumma on 2,1 miljoonaa kruunua.

- St. Michelistä on tulossa yllättävänkin kova lähtö. She Loves You teki minuun suuren vaikutuksen voittaessaan Elitloppet-viikonloppuna Solvallassa, Lindblom toteaa.

Åke Lindblom on purjehtinut tänä keväänä vahvassa myötätuulessa. Alkuvuoden kohokohta on ollut 500 000 kruunun arvoinen Harper Hanover -lähdön voitto Winning Lovella.

- En ole koskaan aiemmin ollut St. Michelissä tai kuninkuusraveissa. Mikkelin viikonloppu kuulostaa niin hienolta kansanjuhlalta, että jäämme seuraaman sitä vaimoni kanssa myös sunnuntaiksi.

I Saw Youn ja She Loves Youn lisäksi kutsun kilpailuun ovat saaneet ja siihen myöntävästi vastanneet Womanizer S:n, Aaron De Veluwen, Brisco Rodeon ja Maxwell Maydayn taustajoukot.

St. Michelin loput osallistujat ratkaistaan sunnuntain aikana. Keskusteluja on käyty lukuisten kansainvälisten tahojen kanssa, joten huomenna eletään jännittäviä aikoja aivan lähtölistojen valmistumiseen asti.Lisätietoja: Mikkelin Ravirata Oy:n kilpailusihteeri Kaj Närhinen p. 050 375 5503, kaj.narhinen@mikkelinravirata.fi


16. Heinäkuu 2012 klo. 12:45  

Tästä aiheesta on kirjoitettu 8 kommenttia.

 Kommentoi aihetta:
Nimi    E-mail

 
24h Kanta-Asiakkaat

   Chatroom
  Valitse chatti:

Tunnuksesi:

  

 
© 2002 - 2004 24h Finland Oy. Site created by Northside Solutions