Nimi/Yrityshaku: Kuntakohtaiset palvelut:     

24h Nettikauppa
Ilmoituskanava
Keskusteluryhmät
Uutiset
- Kuninkuusravit 2012
- Ohjeet Tiedotteet
- 24hravi uutiset
- Hevostietoutta
- Uutisarkisto
Linkit ja viitteet
24hNettiKauppa
24hravi.net Vieraskirja
Aikataulut
Eläinten Terveyspalvelut
Hakukoneet
Hevosjalostusliitot
Hevoslehdet
Hevostarvikkeet
Hevosyhdistykset
Hevosystäväseurat
Hippos
Kuvagalleria
Lehdet
Lomakkeet
Lomalle!
Näyttävät Kotisivut
Oppilaitokset
Palvelunhallinta
Pankit
Raviradat
Ravisää
TV ja Radio
Veikkaus/Vedonlyönti
Yrittäjän hyötylinkit

 
 Uutiset > Kuninkuusravit 2012

Erikasson ja Sirun Valpuriina uusi hallitsijapari

Ori Erikasson on hallitseva ravikuningas ja tamma Sirun Valpuriina ravikuningatar. 13-vuotiaan Erikassonin omistavat Helena Tuikka ja Jaakko Varjonen Nousiainen-Rusko-akselilta. Valmentaja on Bella Varjonen Ruskosta ja luotto-ohjastaja Harri Koivunen Turusta. Erikassonin on kasvattanut Riikka-Liisa Tolonen Hattulasta.

Erikasson ratkaisi kokonaiskilpailun edukseen tasaisen varmoilla esityksillä kolmen osamatkan kokonaiskilpailussa. Toiseksi sijoittui Turon Myrsky ja kolmas oli I.P. Lento.

- Uskomaton ja erilainen hevonen. Promille hevosista on sellaisia kuin Erikasson. Äärettömän kiltti ja nöyrä hevonen. En ole vastaavaa tavannut ikinä, kokenut Koivunen herkistyi.Sirun Valpuriinan omistaa Anu Hyytiäinen Jämsästä. 11-vuotiasta tammaa valmentaa Aimo Vuorisalo Jämsästä, missä asuu myös ohjastaja Jouni Törmänen. Hevosen on kasvattanut Jorma Leppänen Virroilta.

Sirun Valpuriina teki ratkaisevan eron kilpakumppaneihinsa vasta pitkällä päätösmatkalla. Kokonaiskilpailun kakkonen on B. Turolii ja kolmonen Marimin.

- Kaikki kunnia pitää antaa tästä voitosta Aimolle ja Jounille. Minulla on käynyt hirveä tuuri, että olen saanut hevoselle henkilöt, jotka tekivät siitä ravikuningattaren, Anu Hyytiäinen sanoi.Linkki kuninkuus- ja kuningatarkilpailujen lopputuloksiin.
Ennätysten viikonloppu


Mikkelin Kuninkuusraveja seurasi sunnuntaina paikanpäällä 27 910 katsojaa. Lauantaina yleisöä oli 24 108 eli viikonlopun yleisömäärä oli yhteensä 52 018.Sunnuntaina totoa pelattiin reilun 1,88 miljoonan euron verran. Lauantain lukema oli reilut 2,81 miljoonaa euroa, missä on mukana myös Toto75-peli. Viikonloppuna siis pelattiin totoa ennätyksellisesti yhteensä 4,7 miljoonalla eurolla.- Jo viime vuoden St. Michelissä oli hyvin yleisöä ja hyvät pelivaihdot, joiden pohjalta oli hyvä jatkaa tähän tapahtumaan. Pääsimme yleisötavoitteeseen ja sunnuntain yleisömäärä on Mikkelin kaikkien aikojen ennätys. Viime vuoden Teivon Kuninkuusravien pelivaihtoon nähden tuli 8 prosentin kasvu. Tapahtuman arvostuksesta kertoo osaltaan se, että lauantaina raveissa vieraili tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja sunnuntaina Euroopan komission varapuheenjohtaja Olli Rehn, Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Kari Tiainen sanoi.Lisätietoja: Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Kari Tiainen p. 0500 493 760, kari.tiainen@mikkelinravirata.fi

23. Heinäkuu 2012 klo. 17:30  

Tästä aiheesta on kirjoitettu 9 kommenttia.

 Kommentoi aihetta:
Nimi    E-mail

 
24h Kanta-Asiakkaat

   Chatroom
  Valitse chatti:

Tunnuksesi:

  

 
© 2002 - 2004 24h Finland Oy. Site created by Northside Solutions