Nimi/Yrityshaku: Kuntakohtaiset palvelut:     

24h Nettikauppa
Ilmoituskanava
Keskusteluryhmät
Uutiset
- Kuninkuusravit 2012
- Ohjeet Tiedotteet
- 24hravi uutiset
- Hevostietoutta
- Uutisarkisto
Linkit ja viitteet
24hNettiKauppa
24hravi.net Vieraskirja
Aikataulut
Eläinten Terveyspalvelut
Hakukoneet
Hevosjalostusliitot
Hevoslehdet
Hevostarvikkeet
Hevosyhdistykset
Hevosystäväseurat
Hippos
Kuvagalleria
Lehdet
Lomakkeet
Lomalle!
Näyttävät Kotisivut
Oppilaitokset
Palvelunhallinta
Pankit
Raviradat
Ravisää
TV ja Radio
Veikkaus/Vedonlyönti
Yrittäjän hyötylinkit

 
 Uutiset > Kuninkuusravit 2012

Turon Myrsky ja B. Helmiina kärjessä Kuninkuusravien toiseen päivään

- Huomiseen valmistaudutaan ihan kuin ennenkin. Hevonen yöpyy tarhassa ja saa olla rauhassa, itse taidan laittaa saunan lämpiämään. Luulen että jos hyvin palautuu, niin kyllä se suorittaa huomennakin, Turon Myrskyn ohjastaja Tero Mäenpää sanoi.- Lähdin varman päälle. Hevonen rauhoittui hyvin kuolemanpaikalle. Huomiselle odotan hyvää tulosta tämän perusteella, huomenna on paremmat lähtöpaikatkin, B. Helmiinan ohjastaja Ari Moilanen kertoi.

Linkki kuninkuus- ja kuningatarkilpailujen kokonaistilanteisiin
Suomenhevosten parhaimmiston kamppailua seurasi sankka yleisöjoukko. Katsojia oli paikalla 24 108.St. Michelin voitto jäi Suomeen


Lämminveristen kutsukilpailun St. Michelin voitti Maxwell Mayday. Mailin ryhmäajo taittui kilometriaikaan 1.10,7. Ykköspalkinto oli 30 000 euroa.

Voittajan omistaa Golden Dollars Stable Lahdesta. Valmentaja on Mäntyharjulla lähellä Mikkeliä tallia pitävä Kati Lindsberg. Ohjissa oli Ari Moilanen.

- Aika on hyvä. Kamppailu maalisuoralla kääntyi helposti meille voitoksi, olisi kääntynyt vaikkei olisi keula laukannutkaan. St. Michelin voitto merkitsee minulle paljon, monta kertaa sitä on kokeiltu, eikä ole onnistuttu, ohjastaja Ari Moilanen kertoi.Montén SM


Rojali voitti montén eli raviratsastuksen suomenhevosten Suomen mestaruuden. Voittajan kilometriaika 2 100 metrin tasoitusajossa oli 1.26,3.

- Taktiikkana oli keulaan ja karkuun. Rojali on tosi mukava hevonen. Se lähtee hyvin voltista ja sillä kestää laskea. Tämä on ylivoimaisesti urani suurin voitto, ohjastaja Eveliina Kakko kertoi.

Totossa ennätysvaihto


Mikkelin Kuninkuusravien avauspäivänä pelattiin ennätyksellinen totovaihto, 2,58 miljoonaa euroa. Toto 75:n osuus siitä oli 1,17 miljoonaa euroa.- Yleisömäärä oli hieno ja totossa tehtiin uusi ennätys. Ukkonen sekoitti hieman ravien alkua, mutta siitäkin selvittiin vähin vahingoin. Pientä viilaamista vielä teemme pariin asiaan huomiselle. , Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Kari Tiainen kertoi.Linkki vapaasti käytettäviin kuviin:
http://www.hippos.fi/hippos/muut/kuvapankki/raviurheilun_kuvapankki?gfid_769=339#gallery_769Lisätietoja: Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Kari Tiainen p. 0500 493 760, kari.tiainen@mikkelinravirata.fi


23. Heinäkuu 2012 klo. 17:30  

Tästä aiheesta on kirjoitettu 5 kommenttia.

 Kommentoi aihetta:
Nimi    E-mail

 
24h Kanta-Asiakkaat

   Chatroom
  Valitse chatti:

Tunnuksesi:

  

 
© 2002 - 2004 24h Finland Oy. Site created by Northside Solutions