Nimi/Yrityshaku: Kuntakohtaiset palvelut:     

24h Nettikauppa
Ilmoituskanava
Keskusteluryhmät
Uutiset
- Kuninkuusravit 2012
- Ohjeet Tiedotteet
- 24hravi uutiset
- Hevostietoutta
- Uutisarkisto
Linkit ja viitteet
24hNettiKauppa
24hravi.net Vieraskirja
Aikataulut
Eläinten Terveyspalvelut
Hakukoneet
Hevosjalostusliitot
Hevoslehdet
Hevostarvikkeet
Hevosyhdistykset
Hevosystäväseurat
Hippos
Kuvagalleria
Lehdet
Lomakkeet
Lomalle!
Näyttävät Kotisivut
Oppilaitokset
Palvelunhallinta
Pankit
Raviradat
Ravisää
TV ja Radio
Veikkaus/Vedonlyönti
Yrittäjän hyötylinkit

 
 Uutiset > Kuninkuusravit 2012

Totomestarin vinkit viikonlopulle ja St. Michelin vieraiden kuulumiset

1) Seuraa lämmitys

Seuraa hevosen lämmittelyä kuin se olisi tanssia. Jos hevosen askeleen rytmi ja ravi ovat hitaassa tahdissakin sulavia ja rytmikkäitä, se kielii hevosen kunnosta. Usein myös henkisesti hyvin keskittyneet hevoset eivät revittele ja puske lämmityksessä.2) Hyödynnä Toto.fi-videokirjasto

Kolme tärkeää asiaa videokirjaston käyttämiseen. Edellisten vuosien vastaavat kuninkuus-/kuningatarkilpailut, viimeiset startit ja uran parhaat juoksut.Vertaa näitä edellä mainittuja juoksuja keskenään ja pyri löytämään itsellesi näkemys, onko hevonen nyt samalla tasolla kuin uran parhaina hetkinä. Selvitä myös, miten hevosen kanssa taktikoitiin eri osamatkoilla edellisinä vuosina. Satsattiinko sillä kokonaiskilpailun voittoon vai erityisesti johonkin tiettyyn matkaan?Esimerkiksi Juppe Hoo voi lähtönopeutensa ansiosta tavoitella erityisesti mailin voittoa, koska palkintorahat ovat isoja myös yksittäisissä osalähdöissä. Taas esimerkiksi Villihotti ja vaikkapa B. Helmiina taktikoivat enemmän kokonaiskilpailun voitto mielessään.3) Tunnista viikonlopun avainohjastajat ja yllättäjät

Kari Rosimo on saanut potentiaaliset, mutta samalla haastavat hevoset kilpailuun. Seuraa miten Rosimon hevoset (B. Turolii ja Villihotti) käyttäytyvät lämmityksessä. Lähtö ratkaisee näillä hevosilla paljon, ja katseet kohdistuvat siihen, miten kokenut ohjastaja saa välillä paineissaan olevat hevoset yhteistyöhön. Ari Moilasella on myös tekemistä heikkojen lähtöpaikkojen kanssa, joten hänenkin roolinsa korostuu.Nostaisin myös kaksi mielenkiintoista ohjastajaa ja mahdollista läpimurtoa esiin. Jani Ruotsalainen on tehnyt Frankon kanssa pitkään yhteistyötä. Jani tuntee Mikkelin radan kaarteet todella hyvin ja on suurelle yleisölle vielä hieman tuntematon nimi. Erittäin hyvä ohjastaja, jolla on nyt tuttu, kapasiteetiltaan kova hevonen, jolla lopullisen läpimurron voi tehdä suuren yleisön silmissä.Myös Kari Venäläinen ja Oktaavia on mielenkiintoinen valjakko viikonloppuna. Ravikansa muistaa aiempien vuosien ennakkosuosikin laukat. Nyt paineet eivät ole edellisten vuosien tasolla. Venäläinen on taitava, älykäs ohjastaja, jolta suuri meriitti vielä kuitenkin uupuu. Tallitiedot Oktaaviasta lupaavat myös hyvää. Kaksikon menestys ei tulisi yllätyksenä minulle. Erityisesti avausmatkalla kertoimet voivat olla suotuisia Oktaaviaa pelattaessa.4) Laita pelit sisään ajoissa

Kuninkuusraveissa ei kannata jättää viime sekunneille pelipäätöksiä. Itse pelaan muitakin lähtöjä kuin vain seuraavaksi alkavaa. Volyymit pelivaihdoissa ovat Kunkkareissa sitä luokkaa, että suuria viime hetken heilahduksia kertoimiin tulee harvoin. Erityisesti pelipisteissä ja radalla jonot voivat turhaankin muodostua pitkiksi juuri ennen lähtöä.5) Huomioi molemmat Jackpotit

Jackpot kiinnostaa nyt pelaajia ja sitä kannattaa kyllä pelata. Itse huomioin peleissä niin lauantain Toto75 kuin sunnuntain Toto65 Jackpotin. Kuninkuusraveissa moni pelaaja haluaa lähteä voittajana kotiin, ja Jackpotit antavat siihen parhaan tilaisuuden.

St. Michelin ruotsalaishevoset saapuivat
I Saw You, Conrads Epilog ja Victoria Sisu saapuivat perjantaina puoliltapäivin Mikkelin raviradalle. Hevosten matka sujui hyvin Åby Horselinen Ari Pakarisen kokeneissa käsissä.
- Conrads Epilog on juuri nyt hieman nuutunut matkan jäljiltä, mutta kokeneena hevosena se on pian ennallaan, hoitaja Iida Bergvall kertoi.

I Saw You matkusti hoitajansa Danne Janssonin valvovan silmän alla.

- Matka meni hyvin. Suomalaisia vastustajia en oikein tunne, mutta luulisin She Loves Youn olevan niistä kovin.

Victoria Sisun hoitaja on Sirpa Ahonen. Hän on reissannut tämän vuoden aikana Victoria Sisun kanssa jo Ranskan, Belgian, Ruotsin ja Suomen kilparadoilla.

- Tamma on kokenut reissaaja. Tuolta lähtöpaikalta pitää mielestäni käydä jo kaikki tuuritkin voittoon, mutta eihän se koskaan aivan mahdottomuus ole.

Kuvia Mikkelin Kuninkuusravien valmisteluista ja mm. ruotsalaisvieraiden saapumisesta sekä Antti Peltolasta löytyy median käyttöön Suomen Hippoksen kuvapankista.


23. Heinäkuu 2012 klo. 17:25  

Tästä aiheesta on kirjoitettu 7 kommenttia.

 Kommentoi aihetta:
Nimi    E-mail

 
24h Kanta-Asiakkaat

   Chatroom
  Valitse chatti:

Tunnuksesi:

  

 
© 2002 - 2004 24h Finland Oy. Site created by Northside Solutions