Nimi/Yrityshaku: Kuntakohtaiset palvelut:     

24h Nettikauppa
Ilmoituskanava
Keskusteluryhmät
Uutiset
- Kuninkuusravit 2012
- Ohjeet Tiedotteet
- 24hravi uutiset
- Hevostietoutta
- Uutisarkisto
Linkit ja viitteet
24hNettiKauppa
24hravi.net Vieraskirja
Aikataulut
Eläinten Terveyspalvelut
Hakukoneet
Hevosjalostusliitot
Hevoslehdet
Hevostarvikkeet
Hevosyhdistykset
Hevosystäväseurat
Hippos
Kuvagalleria
Lehdet
Lomakkeet
Lomalle!
Näyttävät Kotisivut
Oppilaitokset
Palvelunhallinta
Pankit
Raviradat
Ravisää
TV ja Radio
Veikkaus/Vedonlyönti
Yrittäjän hyötylinkit

 
 Uutiset > 24hravi uutiset

Kuninkuusravit käynnistyivät helteisessä säässä

08.08.2009

Kuningatarkilpailun maaliintulo oli jännittävä ja todella tasainen. Velin Vinkeen ohjastaja Antti Teivainen varmistaa viime metreillä Mariminin pysyvän takana.

Kuninkuusravit käynnistyivät jännittävissä merkeissä. Velin Vinke voitti tammalähdön johtopaikalta, ja sama oli resepti Patrikin Muistolla oriiden puolella. Molemmat voittajat tulevat piskuisesta 2400 asukkaan Soinin kunnasta Pohjanmaalta. Velin Vinken omistaa Aarne Halla-aho ja Patrikin Muiston Team Finland.

Sunnuntaina kilpailut jatkuvat kutkuttavassa tilanteessa. Tammakilpailu on äärimmäisen tasainen, kun kahdeksan ensimmäistä tammaa ovat 0,7 sekunnin sisällä. Oriiden kilvassa Saran Salama on 0,2 ja Erikasson 0,5 sekuntia johtohevosta jäljessä. Sunnuntaipäivä alkaa 1609 metrin tulisella pikamatkalla ja lopulta kuninkuustittelit ratkeavat raastavan 3100 metrin maratonmatkan perusteella. Parhaimman kokonaisajan ravannut tamma on ravikuningatar ja ori ravikuningas.

Neljävuotiaiden Pikkuprinssikilpailun suvereeni ykkönen oli Akseli Lahtisen tallin Pihlajan Aaroni, joka jatkaa tappiotonta uraansa ja on nyt voittanut kaikki 10 starttiaan ja tienannut lauantain kymppitonnin ykköspalkinnon jälkeen 40 000 euroa kaurarahoja.

Kuninkuusravit käytiin loistavissa sääolosuhteissa. Yleisöä paikalle kokoontui 20 200 henkeä, ja totoa päivän aikana pelattiin reilut 1,3 miljoonaa euroa. Lisäksi V75-peli keräsi mainion 950 000 euron pelivaihdon "Tyytyväisiä olemme lauantain lukemiin, lähes budjetoiduissa luvuissa pysyttiin. Huomiseksi odotamme vielä selvästi enemmän yleisöä, uskomme että yhden päivän kävijät tulevat paikalle nimenomaan sunnuntaina", kertoi Lappeenrannan raviradan puheenjohtaja Jyrki Jauhiainen.

09. Elokuu 2009 klo. 17:45  

Tästä aiheesta on kirjoitettu 12 kommenttia.

 Kommentoi aihetta:
Nimi    E-mail

 
24h Kanta-Asiakkaat

   Chatroom
  Valitse chatti:

Tunnuksesi:

  

 
© 2002 - 2004 24h Finland Oy. Site created by Northside Solutions