Nimi/Yrityshaku: Kuntakohtaiset palvelut:     

24h Nettikauppa
Ilmoituskanava
Keskusteluryhmät
Uutiset
- Kuninkuusravit 2012
- Ohjeet Tiedotteet
- 24hravi uutiset
- Hevostietoutta
- Uutisarkisto
Linkit ja viitteet
24hNettiKauppa
24hravi.net Vieraskirja
Aikataulut
Eläinten Terveyspalvelut
Hakukoneet
Hevosjalostusliitot
Hevoslehdet
Hevostarvikkeet
Hevosyhdistykset
Hevosystäväseurat
Hippos
Kuvagalleria
Lehdet
Lomakkeet
Lomalle!
Näyttävät Kotisivut
Oppilaitokset
Palvelunhallinta
Pankit
Raviradat
Ravisää
TV ja Radio
Veikkaus/Vedonlyönti
Yrittäjän hyötylinkit

 
 Uutiset > 24hravi uutiset

23 suomalaisravuria Solvallaan

Tulevan viikonlopun Elitloppet-raveihin Tukholmaan lähtee jopa 23 suomalaishevosta. Lauantaina jo 10.20 ajettavassa tammalähdössä ovat mukana Nepal Rose Nova/Mika Forss, River Tempest/Akseli Lahtinen ja Penelope Press/Tapani Jauhola. 3-vuotiaille rajatussa 2.lähdössä starttaavat Lisa´s Big Boy/Tuomas Korvenoja ja Day Cruise/Markku Nieminen. 4.lähtönä ajettavassa Sweden Cupin toisessa karsinnassa starttaa Express Merett/Pekka Korpi. 7.lähtö on avoin tammoille ja siinä ovat mukana Reding Lady/Tuomas Korvenoja ja V.G. Mandy Action/Mika Forss. Hopeadivisioonafinaalissa, lähdössä 11, on mukana G.Moll/Akseli Lahtinen. Harper Hanoverin muistoajossa, lähdössä 12, ovat mukana Game Leader/Ari Moilanen ja Santa Zibane/Mika Forss.päivän viimeisessä lähdössä starttaavat B.W.T. Envy/Jouni Nummi ja Bean Princess/Tuomas Korvenoja.

Sunnuntaina suomalaisedustaminen alkaa jälleen ensimmäisestä lähdöstä klo 10.30. Mukana on Lass Dahir/Juha-Pekka Vilkman. 3. lähdössä, joka on oppilaslähtö, on mukana Victor Match/Samu Sundqvist. Elitkampenissa, joka ajetaan lähtönä 4, on mukana kaksi suomenhevosta: Patrikin Muisto/Jouko Tarvainen ja Saran Salama/Tapio Perttunen. 3-vuotiaiden tammojen tammaeliitissä ovat mukana Annie Outlaw/Mika Forss ja Zimba Boko/Markku Nieminen. Kolmivuotiseliitissä juoksevat Antonio Duo/Pekka Korpi ja Tannerman Can/Tuomas Korvenoja. Päivän viimeisinä suomalaisina 9.lähtöön osallistuvat Golda History/Anssi Nurminen ja Orgoglio/Tuomas Korvenoja.

Suomalaishevosten lisäksi Elitloppet-viikonlopun koitoksiin osallistuu monia suomalaisia ohjastajia, valmentajia ja hoitajia. Suomalaissyntyinen Peter Ingves ajaa pääkilpailussa Commander Crowella, tammalähdössä Suomessa menestyneellä Camilla Highnessilla ja 4-vuotiaiden tammojen lähdössä Heikki korven valmentamaa italialaista Lolly Kronosta. Commander Crowe ja Camilla Highness ovat Petri Puron valmennuksessa. Pääkilpailun Sahara Dynamitea valmentaa suomalainen Timo Nurmosja sen on kasvattanut niin ikään suomalainen Oskari Mäenpää. Vakiokuski Jorma Kontio on sairauslomalla ja Sahara Dynamitea ajaa Björn Goop.

11. Kesäkuu 2009 klo. 13:40  

Tästä aiheesta on kirjoitettu 10 kommenttia.

 Kommentoi aihetta:
Nimi    E-mail

 
24h Kanta-Asiakkaat

   Chatroom
  Valitse chatti:

Tunnuksesi:

  

 
© 2002 - 2004 24h Finland Oy. Site created by Northside Solutions